+420 773 677 076 H. - P. 8.00 - 17.00 h

Termékek visszaküldése

A galamodino.cz online boltjában leadott rendelések garanciális feltételei megegyeznek a bolti vásárlás garanciális feltételeivel. Arra törekszünk, hogy minden felmerülő problémát mihamarabb, lehetőleg néhány munkanapon belül megoldjunk. Kérjük ne aggódjon, nem kell sokáig várnia garanciális problémái megoldására.

Jótállás

Termékhibával kapcsolatos reklamációt a vásárlás időpontjától számított két éven belül lehet benyújtani, csakúgy mint bolti vásárlás esetén. Amennyiben a termékleírásban ettől eltérő idő szerepel, a garancia ideje ennek megfelelően változik. A szavatosság nem vonatkozik a termék használatból eredő kopására, elhasználódásra. Nem vonatkozik garanciánk az olyan termékekre sem, amelyeket valamilyen megnevezett ok miatt leértékeltünk és a feltüntett hiba miatt kedvezőbb áron kínáljuk.

 

Az áruk jellegéből valamint nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákért való felelősség korlátozása:

 

A Galamodino nem vállal felelősséget az olyan hibákért, amelyeket a termék nem megfelelő kiválasztása, nem megfelelő kezelése vagy mechanikai károsodása okoz. Az olyan hibákért sem vállalunk felelősséget, amelyek a termék nem rendeltetésszerű használatából, a használati/kezelési útmutató be nem tartásából adódnak ill. ha a vevő nem észleli időben és nem jelenti haladéktalanul, késedelem nélkül a hibát az eladónak. Ilyen esetekben a felmerült hibáért a vevő a felelős és a hibáért kizárólag őt terheli a felelősség.

Panasz és panaszkezelés

Panasz benyújtása személyesen vagy postai úton történhet. A panaszkezelés megkezdéséhez és  elbírálásához bizonyítania kell, hogy a panaszolt terméket a galamodino.cz eboltjában vásárolta, ehhez elegendő rendelésszámát megadnia vagy fizetési bizonylatát mellékelnie.

 

A termék visszaküldéséhez szükséges formanyomtatványt INNEN töltheti el. Ha a formanyomtatványt segítségünk nélkül tölti ki, kérjük ne feledje el megadni a hiba okát, hogy a termék mely részén található a hiba és hogy hogyan szeretné rendezni panaszát.

Visszaküldés postai úton


Amennyiben a termékeket postai úton vagy más kézbesítési szolgáltatóval küldi vissza, kérjük a csomagot a következő címre küldje:
 

Galamodino

Helena Zedková

Na Skalkách 171

66444 Ořechov

Cseh Köztársaság

 

A csomaghoz ne felejtse el mellékelni a visszaküldéshez szükséges kitöltött formanyomtatványt, amelyet INNEN tölthet le.

 

Amennyiben panaszának helyt adunk (ún. jóváhagyott ügyfélpanasz) a szállítási költségét a fuvarozótól/szállítótól kapott számla alapján térítjük vissza a visszaküldött termékek ellenértékének visszafizetésekor. Kérjük, semmiképpen se küldjön vissza termékeket utánvéttel.

Termékvisszaküldés a Csomagküldőn keresztül


Amennyiben a terméket a Csomagküldőn keresztül szeretné visszaküldeni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk,  hogy emailcímére elküldhessük a visszaküldéshez szükséges címkét. A csomaghoz ne felejtse el mellékelni a kitöltött reklamációs formanyomtatványt, amelyet INNEN tölthet le. Ragassza a csomagra a tőlünk kapott címcímkét, majd adja fel a csomagot a Csomagküldő tetszőleges csomag átvevőhelyén.
 
Panaszának elbírálásának menetéről (beérkezéséről, feldolgozásáról, elfogadásáról/elutasításáról, elküldéséről)  automatikus emailben folyamatosan tájékoztatjuk Önt. Panaszát a törvényi előírásoknak megfelelően a benyújtástól számított 30 napon belül el kell hogy bíráljuk. Ha a Galamodino vét a törvény ellen és nem bíráljuk el panaszát 30 napon belül, jogában áll a hibás vagy az el nem küldött termék helyett új termék szállítását igényelni, árengedményt kérni vagy elállni a szerződéstől.

 

Amennyiben elérhetőségét (telefonszám, e-mail-cím, a visszautaláshoz szükséges bankszámlaszám) nem adja meg vagy megtagadja adatai kitöltését, akkor automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a panaszai rendezésére rendelkezésre álló törvényes határidő kitolódjék és ezzel együtt el kell viselnie a kellemetlenséget, amit a késedelmes és hiányos együttműködés okoz.

Van kérdésed vagy emlékeztetőd? Írj nekünk.

Keresztnév:
E-mail:
Szöveg:
9 + 3 = A cookie-k használatára szükség van az oldal működéséhez. A cookie-k elérhetőségét és használatát módosíthatja böngészőjének beállítások szekciójában. További információk   

OK

X